L’Ajuntament d’Alzira participarà en el projecte del CIFP Luis Suñer per a la creació d’una Passivhauss i un eco-hort urbà

El projecte té una durada de tres anys i el consistori es farà càrrec d’una tercera part del finançament.

FOTO REUNION 1
Reunión exposición del proyecto en IDEA

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, dóna suport al projecte del Centre Integral Públic de Formació Professional Luis Suñer per a la creació d’una Passivhauss (un edifici amb un nivell d’eficiència energètica elevat) i un eco-hort. Aquest conveni que ha aprovat el ple de l’Ajuntament del passat mes de gener involucra a diverses entitats públiques, i pretén ser un punt de referència econòmicament sostenible, a més de ser un projecte amb una vessant innovadora des del punt de vista educatiu, ambiental i social per a les especialitats de l’alumnat del centre de Formació Professional però també d’IDEA. El projecte té una durada de tres anys i l’Ajuntament d’Alzira es farà càrrec d’una tercera part del finançament, estimat en 29.000 euros.

 

El regidor de l’àrea, Ivan Martínez, ha agraït en nom de l’Ajuntament el suport d’institucions i de la corporació a aquest projecte. Segons ha assenyalat: “recordem que des d’IDEA i el CIPFP Luis Suñer estem desenvolupant accions conjuntes de formació, ocupació i projectes europeus. Enguany, dins el Pla juvenil Formació+Ocupació, un total de 10 joves desocupats/des estan realitzant contractes durant un any en l’Ajuntament que contemplen la formació complementària en diversos mòduls d’FP. Igualment, el centre formatiu participa dels projectes europeus per a rebre voluntaris/àries europeus en les seues instal•lacions, així com en els projectes de mobilitat europea promoguts per IDEA”.

Reunión trabajo proyecto con IDEA

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s